GASTEXPO’S AAN DE OVERKANT

Regio Art Rijnmond organiseert in samenwerking met de Overkant in Ouddorp regelmatig exposities voor haar leden. Vanaf 5 november t/m 4 februari exposeren ANGELA SCHOLTEN & FRIENDS in de Overkant. RAR Lid Angela Scholten is Cum laude afgestudeerd in Schilderen/tekenen en Grafische vormgeving aan de Gerrit Rietveld Academie Amsterdam in 1993 en heeft op diverse plekken geëxposeerd o.a. in Amsterdam, Sidney, Haarlem,  Groningen en Voorne-Putten in Zeeland. 

Dit jaar (2022) heeft zij o.a. deelgenomen aan Kunstkijk, Kunstschouw, expositie galerie RAR (Regio Art Rijnmond), diverse groepsexposities Kunst Kring Voorne, Kunstroute Oostvoorne en Brielle, Hellevoetsluis, Spijkenisse en bij Regi0 Art Rijnmond waar haar werk o.a. te zien was in de expositie Nieuwe Leden. 

Momenteel werkt zij in 3D, maakt (absurdistische)assemblages met gebruikmaking van o.a. Fantasie is altijd haar uitgangspunt, zij start vanuit een actueel onderwerp en gaat onbevangen te werk. Dit levert originele beelden op met een eigen expressieve vormentaal. 

Meer info: WWW.DEOVERKANTOUDDORP.NL