RAR LEDEN JAN BAKKER EN ARIE MEULDIJK EXPOSEREN T/M 6 MEI AAN DE OVERKANT IN OUDDORP.

De Overkant in Ouddorp presenteert in samenwerking met Regio Art Rijnmond het werk van ere-lid Jan Bakker en Rar lid Arie Meuldijk.

Jan Bakker is inmiddels 98 jaar, is een veelzijdig kunstenaar met werk in bezit van personen en bedrijven. Jan schildert, maar maakt ook ruimtelijk werk. Voorbeelden daarvan zijn te zien in de openbare ruimte in o.a. Spijkenisse. Jan’s werk kenmerkt zich door het veelvuldig gebruik van tertiaire kleuren en abstractere verbeelding van hetgeen hij waarneemt. Jan is geboren in 1925, studeerde scheepsbouw en heeft zich ontwikkeld in de beeldende kunst door schilder Cor Heeck. Ondanks zijn hoge leeftijd werkt Jan nog steeds aan het vergroten van zijn beeldende oeuvre met sprekende schilderijen.

Arie Meuldijk is opgeleid als beeldend kunstenaar; beeldhouwer, schilder aan de kunst Academie van Rotterdam. Arie gaf jaren les aan het Voortgezet onderwijs in Spijkenisse en heeft nog steeds een groep waaraan hij schilderlessen geeft in zijn atelier in Geertvliet. Arie schildert met name bloemen en planten in diverse stadia. Vooral de vergankelijkheid van planten vindt hij interessant.

De expositie is voor iedereen toegankelijk en is te zien t/m 6 mei. Dijkstelweg 33 te Ouddorp. En verder te zien op afspraak.