KC10 ZONDAG 2 APRIL 2023 MET EXPOSANTEN MARIEN VAN BUUREN, JAN HAUWERT EN ANGY SCHOLTEN.

Het kunstcafé is een initiatief van Regio Art Rijnmond. Kunstenaars worden in een informeel samenzijn vanachter de glazen tafel in de galerie, bevraagd door gastheer en bestuurslid Jan Hoogendoorn. Jan bevraagd de kunstenaars over hun werk in de expositie en weet ieder kunstcafé weer te verrassen  met zijn  keuze voor de muzikale omlijsting  bij het Kunstcafé. 

KUNSTCAFE #10
Zondag 2 april om 15.00 uur vindt ter gelegenheid van de expositie SOHEEJ! het kunstcafe #10 plaats. In een ongedwongen sfeer worden de exposanten bevraagd over hun werk. Gastheer Jan Hoogendoorn staat daarbij garant voor een mooi programma met ruimte voor muziek en interessante interviews met de kunstenaars.

KUNSTCAFE #9
Ter gelegenheid van de tentoonstelling met Hendrik van Veenendaal en Elise Kloppers was  18 februari  om 15.00 uur het kunstcafe # 9  Gasten: Wethouder Cultuur Jeroen Postma en stadsdichter Natasja Bodde. Muziek: “de belofte van Nissewaard” NOA MARIA.

KUNSTCAFE #8
Het laatste kunstcafe #8, was het drukstbezochte kunstcafé tot nu toe. 40 stoelen op het hoogtepunt en stoelen te weinig! KC8 stond in het teken van de expositie ZEE, STRAND EN ANDERE SCHATTEN met Mieke Borgdorff en Ineke Snoek (Pien).  De muzikale omlijsting werd zoals we inmiddels van Jan  mogen verwachten, opgeluisterd door een fantastisch optreden van het duo Terence Hansen en Brook Mackintosh. Deze twee singer/songwriters, wisten ons onder de naam Arcana Wild, te verrassen met eigenzinnige songs. Het publiek was erg enthousiast en de kunstenaars genoten van de aandacht en de kunstgesprekken.