KC11 ZONDAG 4 JUNI 2023 MET EXPOSANTEN FRIEDIE KLOEN, NANCY KROON, BERT PENNING EN JAN PIETERS

Het kunstcafé is een initiatief van Regio Art Rijnmond. Kunstenaars worden in een informeel samenzijn vanachter de glazen tafel in de galerie, bevraagd door gastheer en bestuurslid Jan Hoogendoorn. Jan bevraagd de kunstenaars over hun werk in de expositie en weet ieder kunstcafé weer te verrassen  met zijn  keuze voor de muzikale omlijsting  bij het Kunstcafé. 

KUNSTCAFE #11
Zondag 4 juni  om 15.00 uur vindt ter gelegenheid van de expositie ONLY HUMAN het Kunstcafé #11 plaats. In een ongedwongen sfeer worden de exposanten bevraagd over hun werk. Gastheer Jan Hoogendoorn staat daarbij garant voor een mooi programma met ruimte voor muziek. Deze keer wordt de muzikale omlijsting verzorgd door een solo optreden van Jan Odijk, zanger, Multi  instrumentalist en componist. Bekend van het Barbershop kwartet “What’s in a name” Het duo “Zij en Ik” en het duo “Rob en Jan”. Ook kun je Jan Odijk kennen van de Ierse band “3 Whiskeys and 1 Beer” en solo’s als “Mantra Jan”.  Laat je verrassen door een mengeling van neoklassieke instrumentale muziek, Nederlandse chansons, Engelse ballades en Indiase mantra’s met in de hoofdrol de altijd interessante interviews met de kunstenaars.

Toegang gratis.