KUNSTCAFE #13. KOM LANGS EN GENIET VAN DE UNIEKE SFEER VAN HET KUNSTCAFÉ!

Het Kunstcafé is niet alleen een plek voor kunstliefhebbers, maar ook voor muziekliefhebbers. Zaterdag 11 november om 15.00 uur vindt ter gelegenheid van de expositie 3 VROUWEN   het KUNSTCAFE #13 plaats. In een ongedwongen sfeer worden exposanten bevraagd over hun werk. Er is gelegenheid de expositie te bekijken en met de kunstenaars in gesprek te gaan.

In het kunstcafé worden muziekoptredens georganiseerd. Van intieme luisterconcerten tot energieke optredens waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Het kunstcafé staat garant voor een breed, eigenzinnig repertoire van bekende  soms wat minderbekende, maar altijd fijne muziek en liedjes. Waarbij zelfs het meest onwaarschijnlijke  overtuigend tot leven komt.  Dit alles gebracht met RAR enthousiasme maakt het kunstcafé tot een unieke belevenis. Het kunstcafé staat voor kwaliteit én gezelligheid.

De Expositie  DRIE VROUWEN is te zien van 28 oktober t/m 9 december 2023.