KUNSTCAFE #12. KOM LANGS EN GENIET VAN DE UNIEKE SFEER VAN HET KUNSTCAFE!

Het Kunstcafé is niet alleen een plek voor kunstliefhebbers, maar ook voor muziekliefhebbers. Zaterdag 30 september om 15.00 uur vindt ter gelegenheid van de expositie SALON #11  het KUNSTCAFE  #12 plaats. In een ongedwongen sfeer worden  exposanten bevraagd over hun werk. Er is gelegenheid de expositie te bekijken en met de kunstenaars in gesprek te gaan.

In het kunstcafé worden muziekoptredens georganiseerd. Van intieme luisterconcerten tot energieke optredens waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Deze keer wordt de muzikale omlijsting verzorgd door Mario en Belinda van de Pol. Zij  spelen samen akoestisch onder de naam POLKADOT. Een sprankelende gitaar, swingende shake instrumentjes én 2 harmonieuze stemmen met een breed, eigenzinnig repertoire van bekende en soms wat minderbekende, maar altijd fijne liedjes. Zelfs de meest onwaarschijnlijke liedjes komen overtuigend tot leven. Dit alles gebracht met Rataplanesque enthousiasme maakt POLKADOT tot een unieke belevenis.  POLKADOT staat voor kwaliteit én gezelligheid.

Het Kunstcafé vindt plaats op zaterdag of zondag van 13:00 – 17:00 uur of op afspraak voor gezelschappen of evenementen. Voor de data van het Kunstcafé zie de agenda of de homepagina van de website. De Expositie SALON is nog te zien t/m 21 oktober.