EVENT | 13 APRIL OM 15.00 UUR HET KUNSTCAFÉ!

Het Kunstcafé is  een plek voor kunst- en muziekliefhebbers.

In het kunstcafé worden muziekoptredens georganiseerd. Van intieme luisterconcerten tot energieke optredens waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Het kunstcafé staat garant voor een breed, eigenzinnig repertoire van bekende  soms wat minderbekende, maar altijd fijne muziek en liedjes. Waarbij zelfs het meest onwaarschijnlijke  overtuigend tot leven komt. Dit alles gebracht met RAR enthousiasme maakt het kunstcafé tot een unieke belevenis. In een ongedwongen sfeer worden exposanten bevraagd over hun werk. Er is gelegenheid de expositie te bekijken en met de kunstenaar in gesprek te gaan.

Zaterdag 13  april is  het kunstcafé er ter gelegenheid van de  expositie QUICK EYE OF THE BEHOLDER. EEN KIJK OP HET NAAKTMODEL.
De muziek wordt verzorgd door de 4-koppige band Joz an iz Geetar! Bestaande uit Jos van Oost, Kees van Proosdijk, Maarten Walters en René Zoutewelle. Ze spelen een mix van eigen nummers (blues, folk, americana) en covers.

Gastheer: Jan Hoogendoorn.