Clementine Volker wint met haar optreden bij RAR het straatmuzikantenfestival tijdens Talent op Straat

Op zaterdag 25 mei was het centrum van Spijkenisse het decor voor ‘Talent op Straat’, inclusief een straatmuzikantenfestival. Regio Art Rijnmond en Studio&Galerie Bram van Baalen zetten hun deuren open voor publiek.  In het kader van Talent op Straat is in samenwerking met atletiekvereniging SPARK  de ‘CULTURE WALK’ georganiseerd, een route die bezoekers langs de culturele highlights van de stad voerde. Deze editie markeerde de première van de Culture Walk tijdens het evenement. Straatmuzikanten traden op door het hele centrum. Singer-Songwriter Clementine Volker nam deel aan de  straatmuzikanten contest en won met haar optreden bij Regio Art Rijnmond de Troubadour Tour. De tour vindt plaats op zondag 5 november van 13.00-16.00 uur.

Clementine groeide op als kapiteinsdochter in Nederland. Toen haar vader na zijn lange reizen, soms wel een jaar, thuis kwam, werden de chansons van haar moeder vervangen door zijn Ierse favoriete muziek. De muziek werd haar levensader terwijl haar vader op zee was. Als Clementine nu Folk muziek zingt, voelt het als thuiskomen en verbonden zijn. Meer over Troubadour Tour kun je hier lezen.  Meer info over Clementine vind je op haar website clementine.fm

Tijdens de Culture Walk kon het publiek naast het optreden van Clementine de expositie van onze nieuwe leden in de galerie bekijken en geïnformeerd worden over de historie van het pand, het Oude Raadhuis en het Cachot achter het gebouw van de galerie.