KUNSTROUTE NISSEWAARD

Regio Art Rijnmond is deelnemer aan de Kunstroute Nissewaard. Hét culturele evenement voor jong en oud.

KUNSTROUTE NISSEWAARD

RAR is deelnemer van de Kunstroute Nissewaard, het cultureel evenement voor jong en oud. Tientallen kunstenaars zetten dan de deuren van hun atelier, werkplaats en huiskamer open om bezoekers te laten genieten van hun creatieve werk.

De kunstroute laat een breed scala aan kunstuitingen zien, van schilderkunst tot beeldhouwen, van fotografie tot kunstnijverheid.  Aan deze route doen ieder jaar zowel professionals,  hobbyisten en RAR -leden mee.  Om die reden wordt in deze periode in onze galerie de jaarlijkse ledententoonstelling georganiseerd, zodat veel RAR-leden tijdens de kunstroute hun werk kunnen laten zien. Zij stellen hun werk niet alleen ten toon, maar verkopen het ook. Ook wordt er met veel enthousiasme uitleg gegeven en soms gedemonstreerd. Dit kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, afhankelijk van de locatie, het soort werk en het weer natuurlijk!

De Kunstroute Nissewaard is ook een sociaal evenement met ontmoetingen tussen publiek en kunstenaars, tussen kunstenaars en kunstenaars, maar ook tussen bezoekers onderling.

Deze Kunstroute is tevens een gelegenheid bij uitstek om u te oriënteren op een eventueel te volgen cursus of workshop bij Regio Art Rijnmond.

Bron : kunstroute Nissewaard

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Lees meer


HIGHLIGHTS MEI EN JUNI

25 mei – RAR doet tijdens Talent Op Straat mee aan de CULTURE WALK. Check het volledige programma op de website   www.cultuurinnissewaard.nl

Klik hier voor de volledige agenda


Regio Art Rijnmond is gevestigd in het monumentale pand “het Raadhuis” in het historische deel van Spijkenisse aan het Noordeinde 7. Openingstijden: Vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur én op afspraak.