Workshops

In het pand van het oude Raadhuis worden op zolder cursussen gegeven voor jong tot oud, van beginner tot gevorderd, voor je plezier of omdat je graag je kennis en vaardigheden verder wilt verdiepen of verfijnen.

MODEL PORTRET (NAAKT) TEKENEN EN SCHILDEREN

Harald Jean Jassoy, geeft al medeoprichter van RAR al twintig jaar schilder- en tekenlessen voor amateurs. Waarbij alle schilder en tekentechnieken zijn toegestaan.
Aanmelden & Informatie

TEKENEN EN SCHILDEREN

Ieder seizoen wordt er door de docent Angeline Rosendaal een nieuw programma samengesteld voor haar workshops met inbreng van de cursisten, waarbij ze uitgaat van een bekende of onbekende schilder. Angeline wil cursisten graag inspireren. Het materiaal is vrij.

Er zijn nog plaatsen voor cursisten.

Aanmelden & Informatie

Over ons

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn.

NIEUWSBRIEF

BERICHTEN

RAR-lid Angy Scholten deelnemer Kunst en Monumentenroute Moerdijk..
Angy Scholten doet de eerste twee weken van september mee met de Kunst en Monumentenroute 2023. Angy laat dan nieuw werk zien in de Pulphal in Zevenbergen..Lees verder..

“Het evangelie zit in al mijn kunst”
RAR-lid Foke Stribos:  Interview in EILANDEN-NIEUWS 16 juni ‘23. Lees  verder

Exposeren met of zonder titel?
RAR-Lid John de Vos vindt daar iets van en stuurde ons het opiniestuk  Zonder titel