Workshops

In het pand van het oude Raadhuis worden op zolder cursussen gegeven voor jong tot oud, van beginner tot gevorderd, voor je plezier of omdat je graag je kennis en vaardigheden verder wilt verdiepen of verfijnen.

MODEL PORTRET (NAAKT) TEKENEN EN SCHILDEREN

Harald Jean Jassoy, geeft al medeoprichter van RAR al twintig jaar schilder- en tekenlessen voor amateurs. Waarbij alle schilder en tekentechnieken zijn toegestaan.
Aanmelden & Informatie

TEKENEN EN SCHILDEREN

Ieder seizoen wordt er door de docent Angeline Rosendaal een nieuw programma samengesteld voor haar workshops met inbreng van de cursisten, waarbij ze uitgaat van een bekende of onbekende schilder. Angeline wil cursisten graag inspireren. Het materiaal is vrij.

 

Aanmelden & Informatie

GRAFISCHE Werkplaats ETSTECHNIEK

Zou je wel eens een prentje willen maken, maar je hebt er de spullen niet voor, of je weet niet hoe het moet? Welnu, ik heb een etspers en die staat op de zolder van RAR (Regio Art Rijnmond). Ook heb ik spullen die voor het etsen nodig zijn, zoals zuur, teiltjes en een verwarmingstafel.

Aanmelden & Informatie

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Lees meer


HIGHLIGHTS JULI 2024

RAR-lid Nancy Kroon heeft tien werken toegevoegd aan de Kunstuitleen. Gevoed door literatuur (waarbij een belangrijke bron de Griekse mythologie is) verwerk Nancy verhalen waarin (oer)gevoelens en de tragiek in het leven een grote rol spelen.

Wil je meer te weten komen over Nancy Kroon of heb je interesse om een of meerder werken te lenen? Klik dan hier voor meer info.


Regio Art Rijnmond is gevestigd in het monumentale pand “Het Oude Raadhuis” in het historische deel van Spijkenisse aan het Noordeinde 7. Openingstijden: Vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur én op afspraak.