Lid worden

LID WORDEN VAN REGIO ART RIJNMOND?

OVER REGIO ART RIJNMOND
Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Daarnaast promoten we het belang van beeldende kunst in onze omgeving. Dat doen we o.a. door een galerie te exploiteren waar onze leden gratis kunnen exposeren. Niet-leden betalen hiervoor een vergoeding.

DE VOORDELEN VAN EEN LIDMAATSCHAP
Leden kunnen zich naast het exposeren van hun werk aanmelden voor deelname aan de kunstuitleen. Particulieren en bedrijven kunnen tegen billijke prijzen werk uit de kunstuitleen lenen. Daarnaast verzorgt Regio Art Rijnmond lessen op scholen. Leden die deze lessen verzorgen krijgen daarvoor een redelijke vergoeding. Om een cursus te kunnen geven kunnen leden de atelierzolder huren. Het pand waar regio Art Rijnmond is gevestigd staat op de monumentenlijst van Spijkenisse en is een prachtige plek om er les te geven of er andere activiteiten te organiseren. Verder kunnen leden deelnemen aan de incidentele activiteiten in Spijkenisse en omgeving met het doel beeldende kunst onder de aandacht te brengen. Denk hierbij aan Kunstroute Nissewaard, Open monumentendag of gluren bij de buren. Subsidient van Regio Art Rijnmond is de gemeente Nissewaard.

DE BALLOTAGE
Voor aspirant leden geldt een ballotage. Hiervoor vragen we een vergoeding van € 20,– De ballotage bestaat uit de leden Marleen van Arendonk, Foke Stribos en Harald Jassoy. Wordt u als lid aangenomen, dan is de jaarlijkse contributie € 75,-

WAT WIJ VAN ONZE LEDEN VERWACHTEN
Wij verwachten van onze leden een actief lidmaatschap. Dat betekent:

  • af en toe te helpen bij de organisatie van onze activiteiten;
  • deelname aan de netwerkbijeenkomsten met belangstellenden en leden;
  • regelmatig deelnemen aan exposities;
  • het promoten van Regio Art Rijnmond;
  • het toevoegen van uw werk aan de RAR Webshop, de kunstuitleen, de online galerie.

De leden worden bij deelname aan de diverse activiteiten van Regio Art Rijnmond ondersteund door betrokken vrijwilligers en een vaste medewerker van RAR.

VRAGEN?
Heeft u naar aanleiding van de aanvraag voor een lidmaatschap vragen? loop dan eens langs. Wij vertellen u er graag meer over. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Met de nieuwsbrief van Regio Art Rijnmond ontvangt u een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de opening van onze exposities. En houden wij u op de hoogte van onze nieuwe aanwinsten en ontwikkelingen rondom de kunstuitleen met achtergrondinformatie over onze RAR kunstenaars onze overige activiteiten en kunst- en cultuur initiatieven.

GEEN VRAGEN?
Dan nodigen wij u graag uit om de aanvraag in te dienen.

LIDMAATSCHAP AANVRAGEN
Vul onderstaande formulieren in door op de button te klikken. Vul het formulier volledig in. Na verzending van het formulier ontvangt u bericht van de ballotagecommissie over het vervolg van uw aanvraag. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen nadat de kosten voor de aanvraag door u is overgemaakt. Graag bij de aanvraag het ballotage bedrag € 20,- overmaken naar NL23 INGB 0000 4095 28 t.n.v. RAR Spijkenisse. De ballotage vindt plaats in de eerste week van Februari, juni en november. Stuur naast de ingevulde formulieren een aparte mail naar info@regioartrijnmond.nl o.v.v. aanvraag ballotage met uw portfolio en twee recente afbeeldingen van uw werk.

Aanvraag formulier naw gegevens

Stuur uw portfolio naar info@regioartrijnmond o.v.v. aanvraag ballotage.