Exposities

Regio Art Rijnmond heeft een uitgebreide tentoonstellingsagenda. Via onze nieuwsbrieven blijft u op de hoogte van al onze exposities die passen bij uw interesse. 

Nu te zien...

EXPO | NIEUWE LEDEN van 4 mei t/m 15 juni

Maak kennis met onze nieuwe Leden. Kom langs en laat je inspireren. Deze expositie biedt een fascinerende inkijk in de artistieke wereld van Elke van der Brugge, Nancy Kroon en Diny Pijpers.

Straks te zien...

WAT JE VER HAALT…22 juni t/m 3 augustus

Kunstenaars tonen in de expositie WAT JE VER HAALT wat hen inspireerde in andere landen. Voor veel kunstenaars is de zoektocht naar nieuwe ideeën een reis die hen ver buiten de grenzen van hun thuisland brengt.

DEZE EXPOSITIES ZIJN NET GEWEEST...

EXPO | QUICK EYE OF THE BEHOLDER VAN 16 MAART T/M 27 APRIL 2024

EEN KIJK OP HET NAAKTMODEL
Foke Stribos, Angela Scholten en Jan van Onselen hebben een expositie samengesteld van werk met het naaktmodel als uitgangspunt.

SOLO EXPOSITIE WIL DE VELDE ”EEN OVERZICHT”

Wil de velde te zien van 27 januari t/m 9 maart 2024

Een solo expositie van de grande dame van de schilderkunst Wil de Velde. Zij laat RAR met haarzelf en haar werk kennis maken.

MOONLIGHT MILES

MOONLIGHT MILES is de titel van onze winterexpositie. Van 16 december t/m 20 januari 2024 laten de leden van Regio Art Rijnmond zich inspireren door de maan…

3 VROUWEN

28 OKTOBER T/M 29 DECEMBER 2023

Mabelle van der Feijst, Mariëlla Peters en Simone Krebbers “3 VROUWEN”  van 28 oktober t/m 9 december bij Regio Art Rijnmond

SALON#11 ALS IK DICHTERS GEEST BEZAT

9 september t/m 21 oktober 2023

Van 9 september t/m 21 oktober.
Kunstenaars van RAR laten zich inspireren door gedichten van Anne Vegter.

SOHEEJ!

11 MAART T/M 21 APRIL.

Vrijdag 21 en zaterdag 22 april is bij Regio Art Rijnmond nog de expositie SOHEEJ! te zien met werk van Angela Scholten, Marien van Buuren en Jan Hauwert.

EXPOSITIE ZEE, STRAND EN ANDERE SCHATTEN..

VAN 29 OKTOBER T/M 10 DECEMBER

Met werk van Mieke Borgdorff en Ineke (Pien) Snoek.