RAR-VRIEND WORDEN

Als vriend van een monumentaal pand waar een kunstenaarsvereniging is gevestigd draagt je bij aan het behoud van ons cultureel erfgoed.

sluit je aan bij het rar-gezelschap en ontmoet nieuwe mensen (voor 25 euro per jaar ben je al vriend)

Vriend zijn van een cultureel erfgoed waar een kunstenaarsvereniging is gehuisvest, biedt talloze voordelen. Ten eerste draag je bij aan het behoud van een cultureel erfgoed dat bestaat uit materiele en immateriële sporen uit het verleden, zoals het prachtige monument het Oude Raadhuis en het Cachot,  tradities en de bijzondere verhalen. Door RAR Vriend te worden, help je deze waardevolle elementen te behouden.

Het oude Raadhuis is een prachtige plek waar de leden van kunstenaarsvereniging RAR elkaar ontmoeten en kunst dichter bij de mensen brengen. Of het nu gaat om beeldende kunst, muziek of het gesproken woord, kunstenaars en kunstliefhebbers leren elkaar daar beter kennen en er ontstaan weer nieuwe plannen om kunst onder de aandacht te brengen bij een breed en divers publiek. Dat doen we door deel te nemen aan verschillende culturele activiteiten. De activiteiten die wij hiervoor ontwikkelen worden voor een groot deel mogelijk gemaakt door het bestuur, de gemeente Nissewaard, onze leden, medewerkers en vrijwilligers. Regio Art Rijnmond ontwikkelt ook zelf activiteiten en staat daarbij open voor suggesties en samenwerkingsverbanden. Maar Regio Art Rijnmond heeft ook de wens dat het monumentale pand waarin we zijn gehuisvest, samen met het Cachot achter het oude Raadhuis, de aandacht krijgt die het verdient. Door vriend te worden van RAR help je ons. Voor minimaal 25 euro per jaar ben je al RAR-vriend en draag je bij aan het behoud van ons cultureel erfgoed en meer culturele activiteiten evenementen en educatieve programma’s die vrij toegankelijk zijn voor publiek. 

De voordelen; 

  1. Gemeenschap: als vriend maakt je deel uit van een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die zich inzetten voor het behoud van ons cultureel erfgoed.  
  2. Je kunt deelnemen aan evenementen, lezingen, previews voor de opening van een exposite en andere activiteiten die worden georganiseerd om vrienden samen te brengen. 
  3. Trots: Door vriend te worden van een monumentaal pand, draagt je bij aan iets groters dan jezelf. Je kunt trots zijn op je bijdrage aan het behoud van ons erfgoed en het doorgeven ervan aan toekomstige generaties. 
  4. Unieke ervaring: Als vriend van een monumentaal pand kun je genieten van de unieke sfeer en de rijke geschiedenis die ons pand en Cachot met zich meebrengt. 
  5. 5% korting bij aankoop of kunstuitleen. 
 
Goed om te weten;
  • Regio Art Rijnmond heeft geen winstoogmerk. Als RAR-Vriend van Regio Art Rijnmond ontvangt je jaarlijks de RAR-Vrienden nieuwsbrief waarbij wij je graag op de hoogte houden van de activiteiten die wij met je bijdrage gaan realiseren. Daarnaast nodigen wij je graag uit het resultaat daarvan met ons te vieren tijdens de RAR-Vriendendag. Uiteraard ben je eveneens van harte welkom bij andere activiteiten van Regio Art Rijnmond.
  • Vrienden van RAR willen het ideële doel van Regio Art Rijnmond krachtig ondersteunen en helpen mogelijk te maken. Het ondersteunen van RAR met haar missie op het gebied van kunst en welzijn is een ideële doelstelling. De missie is om met hulp van vrienden financiële middelen te verkrijgen waarmee de eigen activiteiten uitgebreid kunnen worden en het pand behouden blijft. 
  • RAR-Vriend worden is per direct opzegbaar.
  • Adresgegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de RAR-Vrienden nieuwsbrief en je factuur.
  • Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Regio Art Rijnmond door een mail te sturen naar info@regioartrijnmond.nl


WORD VRIEND

Invulformulier

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Lees meer


HIGHLIGHTS MEI EN JUNI

25 mei – RAR doet tijdens Talent Op Straat mee aan de CULTURE WALK. Check het volledige programma op de website   www.cultuurinnissewaard.nl

Klik hier voor de volledige agenda


Regio Art Rijnmond is gevestigd in het monumentale pand “het Raadhuis” in het historische deel van Spijkenisse aan het Noordeinde 7. Openingstijden: Vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur én op afspraak.