Over ons

Regio Art Rijnmond is een laagdrempelige kunstenaarsvereniging met hoogwaardige kunstexposities en is deelnemer aan de diverse kunst- en cultuuractiviteiten binnen de Regio. 

REGIO ART RIJNMOND BRENGT KUNST DICHTER BIJ DE MENSEN

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Daarnaast promoten we het belang van beeldende kunst in onze omgeving. Dat doen we o.a. door een galerie te exploiteren waar onze leden gratis kunnen exposeren. Een lidmaatschap is aan te vragen via de ballotagecommissie. Ook niet-leden kunnen exposeren. Hiervoor betalen zij een vergoeding. Daarnaast verzorgt Regio Art Rijnmond lessen op scholen en is deelnemer aan de incidentele activiteiten in Spijkenisse en omgeving met het doel beeldende kunst onder de aandacht te brengen. De vereniging bestaat uit een bestuur van 5 personen die naast hun gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het totaal van de vereniging ieder een speciaal aandachtsgebied hebben. De leden en het bestuur worden ondersteund door medewerkers die als vrijwilliger of op zzp basis voor de galerie werkzaam zijn.

Regio Art Rijnmond is gesitueerd in het monumentale pand in het oude Raadhuis in het historische deel van Spijkenisse aan het Noordeinde 7. We zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur en op afspraak. De maatschappelijke betrokkenheid van Regio Art Rijnmond wordt ondersteunt door subsidient Gemeente Nissewaard.

BESTUURSLEDEN

Jan Horstink – Voorzitter, PR en Communicatie

Joop Pol – secretaris, facilitaire aangelegenheden

Jan Hoogendoorn – activiteiten en evenementen

Toon Lambregts – penningmeester

Marleen van Arendonk – Exposities

Medewerkers

Paul Zimmerman –  boekhouding

Catherina Golovina – Gastvrouw – vrijdag van 13.00-17.00 uur

Patrick Cox – Gastheer

Casper Hoogendoorn – klussen algemeen

Isabel Vasquez – facilitair

Ingrid Oron – Galeriebeheer aanwezig op zaterdag van 13.00-17.00 uur

Dennis van de Voort – Websitebeheer

BALLOTAGECOMMISSIE

Marleen van Arendonk

Elise Kloppers

Foke Stribos

Harald Jassoy

Downloads

Privacyverklaring

Statuten

Jaarverslag 2021

Verslag jaarvergadering

Over ons

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn.

Nieuwsbrief

Berichten

Exposeren met of zonder titel?
RAR-Lid John de Vos vindt daar iets van en stuurde ons het opiniestuk  Zonder titel