Over ons

Regio Art Rijnmond is een laagdrempelige kunstenaarsvereniging met hoogwaardige kunstexposities en is deelnemer aan de diverse kunst- en cultuuractiviteiten binnen de Regio. 

Kunstenaar en Rar Lid Sasha Zuidam aan het werk tijdens Open Monumentendag.
Foto: Krant Nissewaard

REGIO ART RIJNMOND BRENGT KUNST DICHTER BIJ DE MENSEN

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Daarnaast promoten we het belang van beeldende kunst in onze omgeving. Dat doen we o.a. door een galerie te exploiteren waar onze leden gratis kunnen exposeren. Een lidmaatschap is aan te vragen via de ballotagecommissie. Ook niet-leden kunnen exposeren. Hiervoor betalen zij een vergoeding. Daarnaast verzorgt Regio Art Rijnmond lessen op scholen en is deelnemer aan de incidentele activiteiten in Spijkenisse en omgeving met het doel beeldende kunst onder de aandacht te brengen. De vereniging bestaat uit een bestuur van 5 personen die naast hun gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het totaal van de vereniging ieder een speciaal aandachtsgebied hebben. De leden en het bestuur worden ondersteund door medewerkers die als vrijwilliger of op zzp basis voor de galerie werkzaam zijn.

Regio Art Rijnmond is gesitueerd in het monumentale pand in het oude Raadhuis in het historische deel van Spijkenisse aan het Noordeinde 7. We zijn geopend op vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur en op afspraak. De maatschappelijke betrokkenheid van Regio Art Rijnmond wordt ondersteunt door subsidient Gemeente Nissewaard.

BESTUURSLEDEN

Toby Witte – Voorzitter
Joop Pol – secretaris, facilitaire aangelegenheden
Jan Hoogendoorn – activiteiten en evenementen
Toon Lambregts – penningmeester
Marleen van Arendonk – exposities

Medewerkers

Vrijwilligers:
Patrick Cox 
Casper Hoogendoorn
Isabel Vasquez 
Paul Zimmerman

BALLOTAGECOMMISSIE

Marleen van Arendonk
Foke Stribos
Harald Jean Jassoy
 

Downloads

Privacyverklaring

Statuten

Jaarverslag 2021

Verslag jaarvergadering

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn. Lees meer


HIGHLIGHTS MEI EN JUNI

25 mei – RAR doet tijdens Talent Op Straat mee aan de CULTURE WALK. Check het volledige programma op de website   www.cultuurinnissewaard.nl

Klik hier voor de volledige agenda


Regio Art Rijnmond is gevestigd in het monumentale pand “het Raadhuis” in het historische deel van Spijkenisse aan het Noordeinde 7. Openingstijden: Vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00 uur én op afspraak.