De Overkant in Ouddorp wordt aangestuurd door Peter T. Grinwis en Jeannette Kastelein. Hun werkzaamheden vullen elkaar aan. Zo is Peter de initiatief nemer van de Overkant, hij regelt voornamelijk de diverse afspraken en/of begeleidt die. Jeannette verzorgt de horeca activiteiten, lunches, maaltijden, hapjes en drankjes. De verzorging is bij haar in goede handen.

de Overkant biedt een ruimte waarin activiteiten plaats kunnen vinden die het leven leuker en/of waardevoller maken. Dat kan zijn met feestelijke bijeenkomsten, natuurpresentaties, een tentoonstelling, concerten, huwelijksvoltrekkingen en zo meer. Soms is de Overkant in gebruik als na-gedachtenis ruimte. Ook dat soort bijeenkomsten behoren tot de mogelijkheden. Al vele malen zijn er in de Overkant vergaderingen gehouden, of zijn er cursussen gegeven. RAR leden exposeren er regelmatig.

EXPO DATA 

Van 3 augustus t/m 27 oktober is de expositie  “Drie vrienden” te zien met Vincent Krans,  RAR lid Harald Yassoy en Ivo Teeuwen.  Deze sfeervolle tentoonstelling werd 3 augustus feestelijk geopend met een openingswoord door Marleen van Arendonk. (Bestuur Regio Art Rijnmond) Veel bezoekers van het eiland kwamen het werk bekijken op deze zonnige zaterdag. 

2 november- 5 januari  Bram van Baalen, Jan Pieters

19 januari- 20 maart  Jan Hauwert

13 april-29 juni Mirian Zimmerman, Mabelle vd Feijst

adres: Dijkstelweg 33 in Ouddorp
De Overkant | Ouddorp (deoverkantouddorp.nl)