RAR LEDEN EXPOSEREN TIJDENS KUNSTKIJK VAN 18 T/M 21 MEI 2023.

De werkgroep KunstKijk, als onderdeel van Stichting Podium, organiseert jaarlijks een meerdaags kunstevenement op Goeree-Overflakkee. In de week van hemelvaart, wordt er in de kunstweek professionele beeldende kunst geëxposeerd, van o.a RAR-leden, Angela Scholten en Miriam Zimmerman. Het werk van Angela Scholten is te zien bij galerie Lust en Last in Sommelsdijk, Het werk van Mirian kunt u tijdens de kunstweek zien aan de Overkant in Ouddorp.

Is Goeree Overflakkee te ver weg? Een aantal werken van Angela Scholten is ook te bewonderen in de Kunstvitrine van Regio Art Rijnmond. Bent u enthousiast over het werk van Miriam Zimmerman bekijk dan ook het werk van Miriam in onze digitale kunstuitleen. Van Mirian heeft RAR ook een aantal werken voor u in stock.

Ga voor meer informatie naar de website van kunstkijk via www.kunstkijk.com of kom langs in de galerie van RAR op vrijdag en zaterdag van 13.00=17.00 uur.

Onder een kleine kennismakingspreview met werken van Scholten en Zimmerman.