Talent op straat

Talent op straat

RAR is een van de initiatiefnemers van Talent op straat. Het festival ‘Talent op straat’ is een dag vullend programma met onder meer spoken word, muziek, zang, dans, theater, beeldende kunst een literatuur. Tijdens ‘Talent op straat’ laten verschillende lokale cultuuraanbieders, zien wie zij zijn en wat zij kunnen.

Talent op straat is een mooi en uitdagend evenement, dat tot stand is gekomen in goede samenwerking met theater De Stoep, bibliotheek De Boekenberg, het Centrum voor de Kunsten, de  combinatiefunctionarissen van de gemeente Nissewaard  en RAR. ‘Talent op straat’ is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het culturele leven van Nissewaard.

Ben je kunstenaar en/of cultuuraanbieder en wil je meedoen met Talent Op straat? Stuur dan een mail naar Regio Art Rijnmond voor meer informatie.

Over ons

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn.

NIEUWSBRIEF

BERICHTEN

RAR-lid Angy Scholten deelnemer Kunst en Monumentenroute Moerdijk..
Angy Scholten doet de eerste twee weken van september mee met de Kunst en Monumentenroute 2023. Angy laat dan nieuw werk zien in de Pulphal in Zevenbergen..Lees verder..

“Het evangelie zit in al mijn kunst”
RAR-lid Foke Stribos:  Interview in EILANDEN-NIEUWS 16 juni ‘23. Lees  verder

Exposeren met of zonder titel?
RAR-Lid John de Vos vindt daar iets van en stuurde ons het opiniestuk  Zonder titel