Beeld “Dansende Kikkers” onthuld in de vijver naast theater de Stoep.

Op zaterdag 13 mei is het beeld Waterballet, ook wel “Dansende Kikkers” genoemd, van RAR lid Albert Kramer in de vijver naast theater de Stoep onthuld en door de stichting Oud en Nieuw Spijkenisse overgedragen aan de gemeente Nissewaard. Cees van Wijngaarden, wethouder Jeroen Postma en Albert Kramer spraken het massaal aanwezige publiek toe.

De stichting Oud en Nieuw Spijkenisse kreeg hiervoor groen licht van cultuurwethouder Jeroen Postma. Voorzitter Cees van Wijngaarden zegt ‘een blij mens’ te zijn. Want pas na de officiële toestemming durfde het stichtingsbestuur het kunstwerk, dat een waarde vertegenwoordigt van meer dan 40.000 euro, te bestellen.

Dit is het dertiende kunstwerk dat de stichting zonder subsidie heeft gerealiseerd en aan de gemeente heeft geschonken