VOORZITTER JAN HORSTINK EINDIGT VOORZITTERSCHAP BIJ RAR MET ZIJN BAND JAMT

Het kunstcafé is een initiatief van Regio Art Rijnmond. Kunstenaars worden in een informeel samenzijn vanachter de glazen tafel in de galerie, bevraagd door gastheer en bestuurslid Jan Hoogendoorn. Jan bevraagd de kunstenaars over hun werk in de expositie en weet ieder kunstcafé weer te verrassen  met zijn  keuze voor de muzikale omlijsting  bij het Kunstcafé. 

KUNSTCAFE #12
Zondag 22 juli was ter gelegenheid van de Expositie KUNST DIE JE NIET LAAT ZIEN het Kunstcafé #12. De muzikale omlijsting werd verzorgd door Jan Horstink. (Voorzitter bestuur Regio Art Rijnmond) Jan nam tijdens deze gelegenheid  afscheid van RAR met zijn band JAMT.  Zijn passie voor muziek is onmiskenbaar. Het wint het van de ambitie voor  het voorzitterschap voor RAR. (Het optreden werd desalniettemin enthousiast ontvangen en wordt zeker nog eens herhaald.) Gelukkig blijft Jan als taalmeester betrokken in de rol van redacteur van de nieuwsbrief. Op 9 september geeft Jan overigens alweer acte de préséance en opent Salon #11 om 15.00 uur.  Iedereen is van harte welkom.