HENDRIK VAN VEENENDAAL EN ELISE KLOPPERS TE ZIEN T/M 4 MAART 2023.

T/m 4 maart was bij  RAR werk van Hendrik van Veenendaal en Elise Kloppers te zien. Elise toonde o.a. een serie van werken voor blinden en slechtzienden, die aangeraakt mogen worden. Hendrik van Veenendaal is bij menigeen bekend en is sinds kort ook lid van RAR. Hendrik heeft een uitgebreid oeuvre met schilderijen van o.a. boten, landschappen en vuurtorens. Hij verbeeldt dit op een expressionistische manier met veel gevoel voor kleur.

https://www.sbkvoorburg.nl/in-gesprek/in-gesprek-met-van-veenendaal

Elise kennen wij van haar werk dat zich kenmerkt door het gebruik van textiel en papier. Haar recentere werk toont ook foto’s van passen in Zwitserland waar zij een gedeelte van het jaar woont en werkt. Deze waren te zien bij De Overkant. Nu laat zij zich inspireren door Johannes Vermeer.

Heb je de expositie niet gezien dan kun je hieronder een preview van het werk van HENDRIK VAN VEENENDAAL EN ELISE KLOPPERS bekijken en de brochure met prijslijst downloaden. Bij belangstelling staat het altijd vrij contact op te nemen met de galerie.  Wil je op de hoogte blijven? schrijf je dan in voor de nieuwsbrief via de colofon op deze website.