Kunstenaar Arthur Bernard nam het initiatief om de kunstenaarsverenigingen Kadmium uit Delft en Regio Art Rijnmond uit Spijkenisse van elkaars werk en ruimte kennis te laten nemen. 

Zo komt het dat Kadmium het werk van haar kunstenaars toont in de galerie van RAR van 17 juni t/m 29 juli. Dit onder de noemer: “Kunst die je niet laat zien!” Het is eigen aan kunstenaars om te experimenteren, intensief materiaalonderzoek te doen en te werken met diverse technieken. Dit voorwerk is vaak essentieel om te komen tot een definitief kunstwerk of om te ontdekken wat de persoonlijke stijl en/of werkvorm is. Uit dit voorwerk ontstaan vaak pareltjes van werken die niet geëxposeerd worden. Zij worden meestal niet zichtbaar voor het publiek en blijven staan in de ateliers van de kunstenaars of verdwijnen in het stof.  Kunstenaar Avi Lev heeft een aantal Delftse kunst-collega’s uitgenodigd om hun verborgen kunstschatten aan het publiek te tonen. Het publiek te verwonderen, te amuseren of te verbazen.  Kunstwerken die dus normaal gesproken niet zichtbaar zijn, worden nu expliciet ten toon gesteld in deze expositie. De ‘verborgen’ kunstwerken worden in combinatie met prachtig hedendaags kunstwerk van de desbetreffende kunstenaar geëxposeerd en het wordt aan de toeschouwer overgelaten om te ontdekken en te aanschouwen welke verbanden er te zien zijn tussen de werken.  

Exposanten

Arthur Benard, Wieneke Bremer, Mariska van den Enden, Joost Konings, Avi Lev, Jolanda Peeters,
Sona Sahakian, Cedrie Sikkens, Frank Vroom. 

 Een aantal kunstenaars van RAR presenteert zich bij Kadmium , Oude Delft 4 in Delft van 16 juli – 20 augustus. 

Uitnodigingen voor openingen  ontvang je door inschrijving voor de RAR Nieuwsbrief . Inschrijven kan via  het colofon op deze website

Onder een expo impressie met werk van de exposanten.