Notice: Array to string conversion in /mnt/web617/d1/13/59768813/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/dynamic-tags/manager.php on line 73 Notice: Array to string conversion in /mnt/web617/d1/13/59768813/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/dynamic-tags/manager.php on line 73 EEN KIJK OP HET MODEL.15 KUNSTENAARS IN QUICK EYE OF THE BEHOLDER VAN 16 MAART T/M 27 APRIL 2024 - Rar

EEN KIJK OP HET MODEL.15 KUNSTENAARS IN QUICK EYE OF THE BEHOLDER VAN 16 MAART T/M 27 APRIL 2024

EXPOSITIE  | MODELTEKENINGEN/SCHILDERINGEN IN SPIJKENISSE

Op de atelierzolder van Regio Art Rijnmond (RAR) in Spijkenisse zullen de komende tijd 15 kunstenaars werken aan het snel tekenen en schilderen van modellen.

Angela Scholten, organisator van deze sessies, zal samen met deelnemers Foke Stribos en Jan van Onselen een tentoonstelling verzorgen van de werken die gaan ontstaan.

Werken die zeer gevarieerd zullen zijn, omdat natuurlijk de kunstenaars heel verschillend zijn. Ieder met een eigen visie, werkwijze, formaat- en materiaalkeuze.

De titel van het gebeuren, Quick Eye Of The Beholder, benadrukt de snelheid waarmee de creaties tot stand kwamen.

Regio Art Rijnmond een vereniging van merendeels professionele kunstenaars, organiseert in Het Oude Raadhuis, Noordeinde 7, steeds wisselende exposities. Altijd voorafgegaan door een officiële en feestelijke opening, met een hapje en een drankje.

Op 16 maart 2024 om 15.00 uur zal de opening zijn van bovengenoemde expositie, die t/m 27 april zal doorlopen.

Tijdens dit evenement kunt u o.a. kijken naar een boeiende performance.

Voor 13 april om 15.00 uur zal er een Kunstcafé zijn waar enkele deelnemende kunstenaars zullen worden geïnterviewd.

Exposanten:

Angela Scholten, Foke Stribos, Jan van Onselen, Bram van Baalen, Nico Smit, Cristina Vaudo, Elma van’t Hof, Anita den Boer, Ida Scheijgrond, Lein Goudzwaard
Leo van den Bos,  Jeroen Vermeer, Nelleke Walgers, Christian Akkermans en Geert Bierling, 
Onder alvast een impressie van wat er zoal te zien zal zijn.
Uitnodigingen voor de opening van de exposities ontvangt u via inschrijving via onze nieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan in het colofon op deze website.
Notice: Array to string conversion in /mnt/web617/d1/13/59768813/htdocs/wp-content/plugins/elementor/core/dynamic-tags/manager.php on line 73