QUICK EYE OF THE BEHOLDER

EXPOSITIE  | QUICK EYE OF THE BEHOLDER
EEN KIJK OP HET NAAKTMODEL 

Foke Stribos, Angela Scholten en Jan van Onselen hebben een expositie samengesteld van werk met het naaktmodel als uitgangspunt. Aanleiding is het bestaan van een groep kunstenaars die op de maandagavond gezamenlijk elkaar inspireren bij het weergeven van het poserende model. Het belooft een bijzondere expositie te worden met 15 deelnemers. Het werk laat een enorme variatie zien aan visies, zienswijzen, technieken en formaten. Bindende factoren zijn de passie en de kwaliteit van het snel weergeven van het naaktmodel. De titel QUICK EYE OF THE BEHOLDER benadrukt dan ook de snelheid waarmee de creaties tot stand kwamen. De expositie zal geopend worden met een boeiende performance op 16 maart. Aanvang 15.00 uur. De expositie is te zien t/m 27 april.

13 april is er ter gelegenheid van de expositie van 15.00 – 17.00 uur het Kunstcafe. In een ongedwongen sfeer worden de kunstenaars bevraagd over hun werk. De muziek wordt verzorgd door de 4-koppige band Joz and iz Geetar! Bestaande uit Kees van Proosdijk, Maarten Walters en René Zoutewelle. Ze spelen een mix van eigen nummers (blues, folk, Americana) en covers.

EXPOSANTEN
Angela Scholten, Foke Stribos, Jan van Onselen, Bram van Baalen, Nico Smit, Cristina Vaudo, Elma van’t Hof, Anita den Boer, Ida Scheijgrond, Lein Goudzwaard, Leo van den Bos,  Jeroen Vermeer, Nelleke Walgers, Christian Akkermans en Geert Bierling, 

Onder alvast een impressie van wat er zoal te zien zal zijn.