Van 22 juni t/m 3 augustus is de tentoonstelling WAT JE VER HAALT te zien en ontvangen we als gast de Italiaanse kunstenaar Gianfranco Barco.

Kunstenaars tonen in de expositie WAT JE VER HAALT wat hen inspireerde in andere landen. Voor veel kunstenaars is de zoektocht naar nieuwe ideeën een reis die hen ver buiten de grenzen van hun thuisland brengt. Deze wereld reizende kunstenaars, met hun koffers vol ervaringen en hun paspoorten gestempeld met avontuur, verhalen in hun werk over een stukje van de door hen bezochte wereld.  In de tentoonstelling is het buitenland de bron van inspiratie. Elke bestemming heeft zijn eigen unieke esthetiek en sfeer. Kunstenaars die deze diversiteit omarmen, verrijken hun werk met een scala aan vormen, kleuren en texturen die getuigen van de invloed die zij meenemen van hun reizen.
Met WAT JE VER HAALT ontdekken kunstenaars universele thema’s die mensen overal ter wereld aanspreken. Liefde, verlies, hoop en veerkracht zijn enkele van de emoties die in hun werk naar voren komen. Het buitenland is niet alleen een bron van visuele inspiratie, maar ook van het ontdekken van andere technieken en materialen. 
WAT JE VER HAALT toont  Kunst die geïnspireerd is door buitenlandse ervaringen. Kunst die getuigt van een inkijk in de rijke verscheidenheid van onze wereld en een brug kan slaan tussen verschillende culturen.
Exposanten: Marleen van Arendonk, Friedie Kloen, Albert Kramer, Arie Meuldijk, Mariella Peters, Mirian Zimmerman. Naast de kunstenaars van RAR is speciaal in deze expositie ook het werk te zien van de Italiaanse kunstenaar Gian Franco Barco.