Erfgoed is van ons allemaal – Word vriend van onze vereniging en draag bij aan het behoud ervan!

Het oude Raadhuis is een prachtige plek om elkaar als leden van een kunstenaarsvereniging te ontmoeten en kunst dichter bij de mensen te brengen. Of het nu gaat om beeldende kunst, muziek of het gesproken woord, kunstenaars en kunstliefhebbers leren elkaar daar beter kennen en er ontstaan weer nieuwe plannen om kunst onder de aandacht te brengen bij een breed en divers publiek. Dat doen we door deel te nemen aan verschillende culturele activiteiten. De activiteiten die wij hiervoor ontwikkelen worden voor een groot deel mogelijk gemaakt door het bestuur, de gemeente Nissewaard, onze leden, medewerkers en vrijwilligers. Regio Art Rijnmond ontwikkelt ook zelf activiteiten en staat daarbij open voor suggesties en samenwerkingsverbanden. Maar Regio Art Rijnmond heeft ook de wens dat het monumentale pad waarin we zijn gehuisvest, samen met het Cachot achter het oude Raadhuis, de aandacht krijgt die het verdient. Door vriend te worden van RAR helpt u ons. Voor minimaal 25 euro per jaar bent u al RAR-vriend.
Regio Art Rijnmond heeft geen winstoogmerk. Als RAR-Vriend van Regio Art Rijnmond ontvangt u elk jaar voor de start van het winterseizoen de RAR-Vrienden nieuwsbrief waarbij wij u graag op de hoogte houden van de activiteiten die wij met uw bijdrage gaan realiseren. Daarnaast nodigen wij u graag uit het resultaat daarvan met ons te vieren tijdens de RAR-Vriendendag. Uiteraard bent u eveneens van harte welkom bij andere activiteiten van Regio Art Rijnmond.
Vrienden van RAR willen het ideële doel van Regio Art Rijnmond krachtig ondersteunen en helpen mogelijk te maken. Het ondersteunen van RAR met haar missie op het gebied van kunst en welzijn is een ideële doelstelling. De missie is om met hulp van vrienden financiële middelen te verkrijgen waarmee de eigen activiteiten uitgebreid kunnen worden.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Regio Art Rijnmond door te bellen naar Ingrid Oron-Wiegel via 06 547 26 127 of stuur een mail naar info@regioartrijnmond.nl