Gluren bij de buren

GLUREN BIJ DE BUREN  

Wat is Gluren bij de Buren?  

Regio Art Rijnmond is regelmatig deelnemer aan Gluren bij de Buren. Een amateurkunstenfestival dat in meerdere steden en gemeenten in Nederland plaatsvindt. Tijdens de wintereditie worden lokale podiumkunstenaars in huiskamers en bij Galerie Art Rijnmond geprogrammeerd. Bezoekers wandelen of fietsen van locatie naar locatie, zo maken zij kennis met buurtgenoten, lokaal amateurtalent en onze kunstenaars. Het festival staat voor sociale impact, cultuurparticipatie en inclusiviteit.  

Gluren bij de Buren is een productie van Stichting de Bühne. Stichting de Bühne, aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zet zich vanaf 2008 in voor cultuurbeoefening en -beleving. 

Gluren bij de buren vindt in 2023 plaats op zondag 5 februari tussen 12.00 en 17.00 uur. 

Over ons

Regio Art Rijnmond is een vereniging voor professionele kunstenaars op het gebied van beeldende kunst. Het doel van de vereniging is voor elkaar een plaats van ontmoeting en samenwerkingspunt te zijn.

NIEUWSBRIEF

BERICHTEN

RAR-lid Angy Scholten deelnemer Kunst en Monumentenroute Moerdijk..
Angy Scholten doet de eerste twee weken van september mee met de Kunst en Monumentenroute 2023. Angy laat dan nieuw werk zien in de Pulphal in Zevenbergen..Lees verder..

“Het evangelie zit in al mijn kunst”
RAR-lid Foke Stribos:  Interview in EILANDEN-NIEUWS 16 juni ‘23. Lees  verder

Exposeren met of zonder titel?
RAR-Lid John de Vos vindt daar iets van en stuurde ons het opiniestuk  Zonder titel