SALE | IN HET SLOB IS KUNST BINNEN HANDBEREIK

Kunst Outlet | Het zal onze bezoekers niet zijn ontgaan dat de samensteller van onze exposities, Marleen van Arendonk, het nieuwe jaar heeft afgetrapt met het samenstellen van de tentoonstellingen van het winterexpositie seizoen. De start begon met de expositie Moonlight Miles waarbij zij zich heeft laten inspireren door de titel van een popsong van de Rolling Stones, een schilderij van Bram van Baalen en haar reis naar Japan. Zij wist hiermee de deelnemende kunstenaars te enthousiasmeren de tentoonstelling met haar in te richten met de maan als uitgangspunt. Een bijzondere aanvulling die zij met het samenstellen van de winterexposities heeft gemaakt is het inrichten van de kunst-outlet onder de titel “Sale in het slob”. Anders dan de titel doet vermoeden is dit een groot succes. Op verzoek heeft Marleen daarom besloten de kunst-outlet te continueren. De Sale in de kunst-outlet kun je vinden in het slob, in het steegje naast de hoofdruimte en de entresol van de galerie.

Van Arendonk, brengt met RAR kunst graag dichter bij de mensen en maakt het met de Sale in het slop voor iedereen mogelijk om originele kunstwerken te kopen van lokale kunstenaars tegen een lagere prijs dan normaal. Je kunt daar een breed scala aan kleinere kunstwerken vinden waaronder zeefdrukken, litho’s, etsen, gouaches, aquarellen en houtsnedes van o.a. Jan Bakker, Mirian Zimmerman, Angela Scholten, Eleonore de Vet, Jan Pieters, Lenie vd Bulk en Angeline Rosendaal, maar ook beeldjes en prachtige sjaals.

Bovendien kan het kopen van kunst uit de kunst-outlet een goede investering zijn, omdat sommige kunstwerken in de toekomst in waarde kunnen stijgen. Het aanschaffen van kunst tegen lage prijzen kan je helpen om je collectie uit te breiden, je smaak te ontwikkelen of op een laagdrempelige manier kennis te maken met kunst. Het is ook een mooie gelegenheid om te starten met het opbouwen van je eigen kunstverzameling, jezelf een cadeau te doen of iemand anders te verrassen.

Heb je vragen? De medewerkers van Regio Art Rijnmond helpen je graag verder tijdens de reguliere openingstijden van de galerie en op afspraak.

Ben je kunstenaar en nog geen lid maar lijkt het je wel leuk om te exposeren, neem dan contact op met Marleen via marleenvanarendonk@gmail.com. Kijk ook even op onze pagina lid worden van Regio Art Rijnmond.

Blijf op de hoogte van onze exposities, evenementen en activiteiten. Je kunt ons volgen via de social media kanalen en de nieuwsbrief. Te vinden onder in het colofon op onze website. Ben je nog niet ingeschreven voor onze nieuwsbrieven? Doen!