EXPO | Fotografen collectief Nomads of Sehnsucht T/M 12 MEI

Expositie | NOMADS OF SEHNSUCHT t/m 12 mei is er in De Overkant weer een Galerie. RAR Lid John de Vos strijkt dan met het Fotografen collectief Nomads of Sehnsucht  neer in de Overkant in Ouddorp. De fotografen vertellen met hun foto’s verhalen. Nomads of Sehnsucht is op initiatief van John al eerder neergestreken in de galerie van RAR. 

Voorheen exposeerde het fotografencollectief in de voormalige galerie Sehnsucht in Rotterdam, maar tegenwoordig zijn zij als nomaden op verschillende plaatsen in het land te zien. Nu dus in galerie de Overkant in Ouddorp. De leden van de Nomads of Sehnsucht experimenteren met de grenzen van de fotografie uit nieuwsgierigheid naar het medium en een verlangen om te komen tot een uitdagende, deels nieuwe en deels traditionele beeldtaal. Wat is of was fotografie eigenlijk, welke kant beweegt de fotografie als kunstvorm op?

In samenwerking met Regio Art Rijnmond vinden er in de Overkant regelmatig exposities plaats waar zowel de eigen kunstenaars als leden van RAR er hun werk tentoonstellen. De Overkant wordt aangestuurd door Peter T. Grinwis en Jeannette Kastelein.  Elk kwartaal zijn er nieuwe en boeiende tentoonstellingen te zien. Buiten de reguliere openingstijden biedt de Overkant de mogelijkheid om een afspraak te maken, zodat u op uw gemak kunt genieten van de kunstwerken. Wil je een bezoek aan de Overkant brengen. Neem dan telefonisch of per e-mail contact op met de Overkant om uw bezoek te plannen. Peter en Jeanette  kijken ernaar uit u binnenkort te verwelkomen voor een inspirerende kunstbeleving.

24 februari is de Overkant open van 11.00-17.00 uur. Zie voor meer informatie de website van de Overkant.

Onder een impressie van de tentoonstelling: