3 VROUWEN

Van 28 oktober t/m 29 december 2023 is bij Regio Art Rijnmond de tentoonstelling ‘3 VROUWEN’ te zien.

Deze expositie toont het werk van MABELLE VAN DER FEIJST,  MARIELLA PETERS en SIMONE KREBBERS. Mabelle en Mariëlla stellen zich voor als nieuwe leden, Simone is deze zomer afgestudeerd aan de docentenopleiding van de Willem de Kooning Academie. Zij is een aanstormend talent.

Simone wordt geïnspireerd door esthetische zintuiglijke ervaringen zoals licht, weerspiegeling, water en beweging. Simone gebruikt vaak alternatieve materialen om haar onderwerpen te verbeelden. Te denken valt aan transparante stoffen, plexiglas en videoprojectie.

Ook Mabelle van der Feijst heeft haar opleiding onder meer gevolgd aan de Willem de Kooning Academie. Zij tekent en schildert zowel op papier als op andere dragers, die zij dan ook nog bewerkt met naald en draad.

Mariëlla Peters heeft haar beeldende opleiding gevolgd aan de Vrije Academie in Rotterdam. Mariëlla heeft een passie voor grafische technieken. Haar materiaalgebruik is heel breed en dat laat zij zien in haar vertalingen van verhalen.

Bij alle drie deze vrouwen is het gebruik van een veelheid van materialen en het betekenis geven aan technieken een rode draad in de expositie.

Onder  een impressie van de werken van deze 3 vrouwen.