EXPOSITIE ZEE, STRAND EN ANDERE SCHATTEN..

RAR liet van 29 oktober t/m 10 december 2022 een expositie zien die je deze herfst deed verlangen naar zonniger oorden met werk van Mieke Borgdorff en Ineke (Pien) Snoek 

OVER DE EXPOSITIE

Altijd zijn de zee en het strand een onderwerp geweest dat bij RAR lid Mieke Borgdorff terugkeerde.
Een Grieks lied over de zee bleek in 2018 een inspiratie te zijn tot een hele serie zee – en strandschilderijen, voornamelijk schilderijen gemaakt met verf en ander toegevoegd materiaal. Het toegevoegde materiaal bestaat dikwijls uit gevonden stukjes hout die het toch al zonnige werk levendiger maken. In deze expositie was werk te zien van  Mieke Borgdorff met naast recente, ook eerder gemaakte schilderijen en aquarellen.

Mieke Borgdorff exposeerde samen met gast exposant Ineke Snoek. Kenmerkend voor het werk van Ineke Snoek zijn haar humorvolle beelden van keramiek. Haar inspiratie haalt ze gewoon uit de wereld om haar heen. Mens en dier met een knipoog bekeken.
In deze expositie liet Ineke een aantal nieuwe beelden zien die mooi aansloten op het werk van Mieke. De beelden zijn ook geïnspireerd op de zee en het strand. Daarnaast waren er andere beelden te zien die een glimlach wisten te ontlokken bij de toeschouwer.

Heb je het gemist? Dan hebben we hieronder een impressie van de werken die  tijdens deze expositie te zien waren. Bij belangstelling is het altijd mogelijk contact op te nemen met de galerie.